sestdiena, 2008. gada 5. janvāris

Nekad nelikshu deelam vaardu Haime!

Jo Haime ir lohs. Haime ir Kolumbijas konsulaata darbinieks un darba apvienoshanas kaartiibaa arii lohs, pilniigs lohs. Vinja deelj mees te seezham Panamaa jau vairaak nekaa nedeelju virs taa ko plaanojaam, jo vinsh nebija nosuutiijis muusu dokumentus uz Kolumbiju, laigan apgalvoja preteejo aciis skatiidamies.
Rezultaataa mees esam iestreegushi Panamaa veel uz triis dienaam, jo aizvakar tikai tika nosuutiiti dokumenti, un liidz vakardienas vakaram diemzheel kolumieshi, pidari, nevareeja sazvaniities ar muusu norezerveeto hosteli, ko protams nevareeja pazinjot aatraak, kaa tikai tieshi pirms darba dienas beigaam. Bet darba dienas beigas kaa jau mees zinaam visaas valsts iestaadees visaa pasaulee ir sveeta lieta. Liidz ar to mees vairs neko shai sakaraa nevareejaam izdariit, lai gan vareetu, ja iedotu mums kautvai stundu laika. Nav jau taa, ka man radies iespaids, ka Kolumbieshu birokraati ir baigie nelieshi, bet nu kretiini gan.
Protams ir sagadiijies veel taa, ka ir kautkaada mistiska briivdiena pirmdienaa. Laikam vieteejais TV3 izciinijis. Nee nu godiigi sakot tie ir kautkaadi religjiski sveetki. Bet nu buusim Panamaa veel triis dienas, ne mazaak.
Papildus esam satikushi vienu krievu no Ukrainas, kas ir vainu paarguleejis vai paziist pusi Padomju pasaules slaveniibu (peec vinja nostaastiem, taatad jaanjem nost 80%), sapelniijis naudu veiksmiigi iepeerkot nekustamos iipashumus Kijevaa un tagad jau astonjus gadus aukstajaa periodaa regulaari celjojot.
Vakar bijaam uz kino, uz I legend. OK, viss.

3 komentāri:

anita teica...

Lloti skaniigs un jauks vaardinnss - Haime. Tagad Juus buusiet baigie Panamas speciaalisti, vareesiet uzstaaties ar lekcijaam. ja taa Kolumbija Juus taa negrib, varbuut ir veerts mainiit marsrutu?

RG teica...

Jaa var pamainiit uz Venecueelu, kas ir regiona nedroshaakaa valsts, bet KK baidaas. Bez tam esmu jau apsoliijis aizbraukt pie viena keksa, ko paziistu no Amerikas, uz Cali.

anita teica...

Kaa tad taa var buut ar Venecueelu, tur tacuu uznnem tik sirsniigus seriaalus par cilveekiem ar nevainojamu reputaaciju. Kaads tad buus Juusu marsruts peec Kolumbijas? Mees 11.janvaarii lidojam uz Alpiem. Taa kaa vienu nedeellu bez komentaariem